Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Érettségi vizsgára, ha nem...

Érettségi vizsgára, ha nem teljesen öltönybe megyek az probléma? Engednek anélkül vizsgázni?

Figyelt kérdés
Régóta nem járok már iskolába elég idős vagyok, de egy újabb iskola miatt kénytelen vagyok egy tárgyból érettségizni. Arra gondoltam, egy normális öltöny cipő farmer és ing megteszi majd, esetleg egy zakó. A tájékoztatóban semmilyen kötelezettséget nem írtak az öltözködésre vonatkozóan.

2017. máj. 8. 14:07
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
#9: Szakadok(nem farmer)! xDDDDD
2017. máj. 9. 00:55
 12/14 anonim válasza:
Én tavaly érettségiztem, az egyik srác farmerben jelent meg, és a tanár nem túl nyugodt hangnemben elmagyarázta neki, hogy nem egy laza délelőtti programon vesz részt és igazán megtisztelhette volna a vizsgáztatókat odavaló öltözettel. Egyszer kilehet bírni.
2017. máj. 9. 10:25
 13/14 krisz19850312 válasza:
Szerintem egy normális cipő, ing, farmer is megteszi! Nem a ruhádra hanem a tudásodra kiváncsiak!
2017. máj. 9. 12:42
 14/14 anonim válasza:
Nem az öltözet alapján értékelnek. Ha igen, akkor fel kell jelenteni az intézményt. Én sima pólóban meg rövidnadrágban mentem.
2017. jún. 25. 14:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!