Harvard vs. Yale?
melyik egyetem a jobb... én személyszerint többet hallok a harvardról.... de azt nemtudom hogy melyik a jobb...
szerintetek?
első vagyok, megpróbálok valami értelmeset is írni. :) szóval a Harvard valahogy mindig is híresebb volt az USÁ-n kívül, talán mert filmekben is többet szerepel vagy talán mert ott ez a legrégebbi felsőktatási intézmény. mindkettő elit egyetem, nem nagyon lehet különbséget tenni a kettő között, még presztízs szempontjából sem. (talán kicsivel mégis a Harvard vezet)
esetleg a szakoknál van különbség, például különösen híres a Yale dráma tagozata, illetve kitűnő kutatási lehetőségek vannak. a Harvard szuper előkészítő suli pl. egy jogásznak, később ott van a Harvard Law School.
azért kérdezed, mert szeretnél valamelyikbe jelentkezni vagy csak úgy? ha jelentkezel, szerinted add be mindkettőbe, aztán ha felvesznek elég eldönteni. egyszerűen olyanon is múlhat majd a döntésed, hogy Bostonban akarsz-e lenni vagy inkább New Havenben. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!