Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Milyen szakmát ajánlottok nekem?

Milyen szakmát ajánlottok nekem?

Figyelt kérdés

Tudom ez igy hulye kerdes de nagyon zavar hogy fogalmam sincs hogy mi legyek felnott koromban. Erdekel a muveszet (rajz) inkabb ez a lakberendezes (kreativ vagyok) de tudom ebben nem nagyon lehet elhelyezkedni, nincs fix kereslet, legalabbis ezt olvastam. (Toribol, matekbol csak 4es vagyok, tobbibol 5-os)

Esetleg angol ami meg jol megy, nemsokara nyelvvizsgazok ha betoltom a 14. eletevemet.

Nem tudom, orvosnak szuletni kell? Az orvos jol keres? Egyatalan mirol szol ez a szakma?

Milyen hianyszakmak vannak????

Mi az a szakma ami mellett lenne ido magamra es a leendo csaladomra is, de keresnek vele annyi penzt, hogy legalabb magamat eltartsam?

Milyen szakmakat ajanlottok?

Esetleg felnottek, akik mar dolgoztok: Mit dolgoztok? Szeretitek e a munkatokat?

Tudjatok ezek a kamasz-kori kerdesek... Nagyon zavar ez a celtalansag. Ugy erzem hogy erdekelnek dolgok, de felek toluk. (Tancolok eleg ugyesen) Nem futok be, nem fogok penzt keresni vele aztan meg jon a fodrasz/mukormos azzal meg aztan nem lehet nagyon dicsekedni. Nem mintha azt szeretnek, de azert tobbre tartom magam.

Egyebkent 13 eves lany vagyok. Es lehet, hogy ezt a szuleimmel kene megbeszelnem, de higgyetek el hogy en mar mindenkivel ezt beszelem. Remelem valaki tud segiteni.

Ha kell kerdezzetek. Itt van meg par dolog rolam:

-szeretem az allatokat, 3 eves korom ota lovaglok

-szeretek sportolni,a tesi orakat. Jarok tancra (6 evet klasszikus balettra es 3. evem modern tancon)

-kreativ vagyok, konnyen talalok ki otletes es uj dolgokat, jo otleteim vannak, csapatban jol tudok dolgozni, csoportmunkakat kedvelem

-sokat beszelek, meg tudok gyozni embereket, kiallok a velemenyem mellett, nem kovetem mindig a tobbiek velemenyet

-szorom a penzt (lehet hogy csak nobol vagyok de rossz szokasom!!!)

-onbizalomhianyos vagyok

-konnyen stresszelek

Ja igen es van meg par kerdesem:

-Gimnazium biosz szak utan milyen szakmakat lehet valasztani?

-Kozepesen eros gimnaziumokba hany ponttal lehet bekerulni?

-4,8as atlaggal be tudok jutni ilyen kozepesen eros gimikbe?

-Érdemes az angollal fogalalkoznom mint szakma?

Bocsi a sok kerdesert. Ha valaszoltok egy stresszelo kamasznak segitettek!!! Legysziii😴 Koszonom elore is, szep napot nektek!

2017. máj. 2. 20:20
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!