Szerintetek sikerül?

Figyelt kérdés

Szerintetek szerdáig feltudok készülni a történelem témazáróra Rómából?:-S (Középsuli.)

Az a gáz, hogy sok anyag hiányos...betudom hozni? Muszáj a jó jegy. Mondjatok bármit, nem vagyok lusta, megteszem, csak sikerüljön a jó jegy. Tippek?

2010. máj. 15. 12:25
 1/3 anonim ***** válasza:
Leülsz és seggelsz. Egyetemen egy vizsgád lesz annyi, mint itt egy egyéves anyag vagy több. Aztán jó esetben lesz rá 3-4 napod... Van rá egy egész hétvégéd és még 2 délutánod/estéd. Ha ennyi idő alatt nem tudod megtanulni...
2010. máj. 15. 12:32
 2/3 anonim ***** válasza:
Megtanulni meg lehet, az hogy sikerül-e, azt mi nem tudhatjuk. Egyetemen majd hozzászoksz:D
2010. máj. 15. 12:36
 3/3 anonim ***** válasza:

Egyetemen majd hozzászoksz XD kackac:D (amúgy igaz XD)

Minden korosztálynak a maga része a legnehezebb, ti is paráztatok érettségi előtt és sokaltátok nem? DE.

Ahelyett amúgy,hogy a gép előtt ülsz és itt kérdzegeted, szednél le anyagot rómáról és tanulnád meg. Csomó tök jó dolgot lehet találni, mik kellenek? "kasztok", társadalmi rétegek, milyen törvények voltak? istenek, uralkodók?

Kezdj el tanulni most,wikin csomó anyag fent van. Én imádtam a törit, mindig magam elő képzeltem a dolgokat és ennyi,minden sikerült:)érettségim is ötös lett :D

ha már itt tartunk, szerintetek turisztikai jogot képes vagyok megtanulni hétfőig? xd nem, csak vicceltem:)

2010. máj. 15. 13:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!