4, 03-as átlag jó hetedikben?
Figyelt kérdés
Fizika,nyelvtan ami hármas + matek 3.55 többi 4-5.
Évvégére a fizikához még kb 2-3 ötös kénr akkor 4-es lennék..Angolom 4.80
Mennyire számít jónak,vagy rossz? Ha a 8.osztályban jobban zárok akkor lenne esélyem emelt angolon a sulimban?
Ha hülyeséget írkálok bocsi,válaszokat köszönöm!
13/F
2017. máj. 1. 15:42
1/4 anonim válasza:
mihez képest jónak.. meg ugye hogy milyen a sulid színvonala...
szóval ehhez mérten baromság a kérdés, mert minden viszonyítás kérdése
2/4 anonim válasza:
Attól függ milyen iskolába akarsz menni. Nekem 4,5 volt.
3/4 anonim válasza:
Én nehéz suliba járok, viszont 5,0 vagyok. Azért a matekhoz meg a fizikához kell logika is, de ha nincsen, azért 4-es még akkor is legetsz ezekből a tantárgyakból. A fiúk általában lustábbak, nem mondom hogy nagyon rossz az átlagod, de azért még lehet rajta javítani
4/4 anonim válasza:
Hát persze függ az iskolád színvonalától.Én 4,4 voltam,egy egész jó általános suliban.Ahhoz,hogy gimibe menj,ahhoz kevés,de egy középsulihoz elég lehet.Egy jó tanácsot,ha megfogadsz:fizika+matek(főleg az utóbbira) figyelj nagyon oda,gyakorolj sokat,mert a középiskolai matek sokkal nehezebb és könnyedén lecsúszhat az ember. :) Látom az angol megy neked,szerintem van esélyed,bár ez sok mindentől függ,pl.,hogy jövőre milyen felvételit írsz stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!