Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mi lesz ha megbukok a matek...

Mi lesz ha megbukok a matek kisérettségin?

Figyelt kérdés
10.-ben van ugye a kisérettségi, majd egy hónap múlva, de nagyon parázok. Kb hármas most az átlagom, félévkor négyes volt, és nem tudom mi lesz, ha megbukok a kisérettségin. Mennyire befolyásolja az év végi jegyem?

2017. ápr. 23. 21:17
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ez iskolától függ. A kisérettségi nem egy központi dolog, számos helyen egyáltalán nem írnak ilyet (pl. mi sem írtunk). Hogy mi történik, ha megbuksz... papírforma szerint semmi, maximum nagyon lehúzod az átlagod. Hogy mennyire, az attól függ, hogy ezen kívül milyen jegyeid vannak, azok mennyit érnek és ez mennyit fog érni.
2017. ápr. 23. 21:24
 2/4 anonim válasza:
37%
ha a kisérettségi nem megy, akkor jobb is hogy megbuksz - semmi esélyed nem lenne élesben az érettségin.
2017. ápr. 23. 21:29
 3/4 anonim ***** válasza:
40%

10-ben? Jelenleg az általános érettségit adó képzések 4 évesek, feltételük a 8 általános. Ez akárhogy számolom a 12- évfolyamra jön ki.

Hivatalosan olyan nincs, hogy kisérettségi. Az adott tanár dönti el, hogy írat-e vagy sem, általában nem szoktak. Ha egyest is írsz, legrosszabb esetben témazárónak számítható be, azaz dupla súlyozású.

De ha 3-4-es vagy, akkor nem hiszem hogy félned kellene tőle. Ilyen tudással egy rendes érettségit is meg kell tudnod írni 3-asra.

2017. ápr. 23. 21:30
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszi szépen.

Ja, és #2 nem arról van szó, hogy megbukok év végén, hanem hogy a kisérettségin. A kettő nem ugyanaz. (Már beszéltem a tanárral, csak ezért mondom.)

És amúgy két év alatt szerintem, ha tanárral is, de be lehet hozni...

2017. jún. 11. 18:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!