Az alábbi esetben mennyire nehéz elérni 45-50%-ot emelt angol érettségin?
Figyelt kérdés
3 éve érettségiztem angolból, középszinten. Pontos százalékot nem tudok most írni, de erős hármas lett, kicsi kellett a négyeshez.
Szeretnék idén emelt szinten érettségizni angolból -ebből nincs még tapasztalatom, ezért teszem fel a kérdésemet-, nem tudom, mire számítsak.
Megnéztem a korábbi feladatlapokat, ezek alapján nem tudom belőni magam.
Egy ideje járok külön tanárhoz, annak ellenére, hogy tudja, emeltezni szeretnék, más ütemben halad az anyaggal. Ezért sincs ötletem, hogyan sikerülne.
Korábban már egy alap nyelvvizsgát is csináltam, akkor is megkaptam, hogy gond nélkül mehettem volna a B2-esre, gond nélkül meglett volna.
Mire számítsak? A fenti százalékok milyen eséllyel lehetnek meg? Vagy mondjak le róla? Mik a tapasztalatok?
2017. ápr. 22. 21:16
1/1 anonim válasza:
Amiket megírtál feladatsorok,hogy sikerültek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!