Érdemes lenne szerintetek?
Elég visszahúzódó, csendes, kicsit önbizalomhiányos vagyok, emiatt már 3. éve nem sikerül(t) beilleszkednem a jelenlegi osztályomba. Alapvetően tudok nyitott és jófej is lenni, azonban úgy érzem, már mindenki be van skatulyázva egy adott kategóriába, ahonnan elég nehéz kitörni, valamint mindenkinek megvan már a saját kis baráti társasága. A próbálkozást már fel is adtam, valamint egyáltalán nem érzem már ott jól magam, nincsenek "igazi" barátaim. Suli váltáson gondolkodom, ezáltal új lappal kezdhetnék egy teljesen új közegben. 3 év alatt sokat tapasztaltam, tudom mit kellett volna máskèpp csinálnom anno, tehát remélhetőleg nem követném el azokat a "hibákat", amiket akkor, amikor bekerültem ebbe az osztályba.
A véleményetekre lennék kíváncsi, hogy szerintetek megérné váltani, vagy ha itt nem sikerült beilleszkednem, akkor máshol sem fog a visszafogott, csendesebb természetem miatt? Ti belevágnátok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!