Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Vissza kell fizetnem így a...

Vissza kell fizetnem így a tandíjat? (SOS)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Második félévemet végzem egy egyetemen ("B" egyetem, első éves vagyok), de mivel van még egy egyetem, amit csinálok ("A" egyetem, és ez sokkal fontosabb, mivel itt már másodéves vagyok), ezért nagy dilemmában vagyok most. Egyszerűen képtelen leszek megint 30 vizsgát megcsinálni, nem szeretném teljesíteni az idei félévemet a "B" egyetemen. Alapból nem is kellett volna belekezdeni, mert annak ellenére, hogy nem rossz, egyszerűen nincs kapacitásom rá, csak anyám parancsolt rám (igen, 20 éves vagyok, miért hagyok ilyeneket), hogy csináljam.

Tehát B egyetemen elvégeztem 1 félévet, most vagyok ugye a másodikban, de nem tervezek elmenni a vizsgákra. Azt olvastam, hogy 2 félév után kell visszafizetni a tandíjat, ha otthagyom az egyetemet. Az viszont nem világos, hogy most az a 2 félév akkor teljesül, ha levizsgáztam már a második félévben is, vagy esetemben ez még nem két félév, mert nem vizsgáztam le?

Kérlek segítsetek... aki ért is hozzá.

2017. ápr. 11. 21:29
 1/1 anonim ***** válasza:
félév, mivel aktívra bejelentkeztél. szóval ez visszafizetős lesz.
2017. ápr. 11. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!