Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » CNC gépkezelőnek sokat kell...

CNC gépkezelőnek sokat kell számolnia?

Figyelt kérdés
Sziasztok, CNC gépkezelő akarok lenni, annyi csak a probléma hogy a matek nagyon nem megy. A kérdés pedig, hogy mennyire kell megerőltetnie magát számolás ügyileg egy CNC-s nek ? Minden évben megbuktam matekból és pótérettségiznem is kellett belőle.

2017. ápr. 11. 17:06
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy diszkalkuliás vagy? Mert, ha ennyire nehezen megy és nem látod át a dolgokat, akkor az a probléma. Ezt onnan tudom, mert engem annak idején felmentettek és a matek tudásom egy primitív szinten leragadt, ha nekem is érettségiznem kellett volna belőle szinten megbuktam volna. Amúgy ezen a szakterületen nem vagyok jártas, de én úgy tudom a CNC-ben van számítás, a forgácsolónak elméletileg forgácsolási sebesség számítása van, a gépkezelőt nem tudom, nézd meg a követelményeket meg témaköröket e szakmában. A Nive oldalon vannak szakmai feladatok meg anyagok elég sok szakmában. [link]
2017. ápr. 11. 18:26
 2/3 anonim ***** válasza:
Én sem vagyok jártam a szakmában, de az egyik barátom az. Jó szakember, érti amit csinál. Sosem mondta, hogy a számítási feladatrészek problémát okoznának neki, pedig általánosban is éppen csak kettes volt matematikából.
2017. ápr. 12. 15:07
 3/3 anonim ***** válasza:
nem kell sokat számolni,csupán minden hónap tizedikén,mikor a fizetésed megszámolod.Azon van mit számolni,jól fizető szakma.
2017. ápr. 14. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!