Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Milyen a matek szóbeli (középs...

Milyen a matek szóbeli (középszint)?

Figyelt kérdés
Hány feladatot kell megcsinálni? Nehéz volt? Van akinek nem sikerült?
2010. máj. 13. 12:08
 1/5 anonim válasza:

2008-ba sajnos szóbeliznem kellett matekból. Tanártól kaptam egy általa elkészített feladatlapot a legalapabb feladatokkal, volt benne 2 ismeretlenes egyenlet, függvények, halmazok csoportosítása, átlag számítás, háromszöges feladatok... stb. Ez ugye nem azt jelenti, hogy mindig ilyen a szóbeli matekból, de úgy vettem észre, hogy az írásbelire épített, csak egyszerűbben :D

Fel a fejjel, menni fog, és használhatod a függvénytáblázatod is!!!!

2010. máj. 13. 12:22
 2/5 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen. Hát most teljesen magam alatt vagyok, hogy így elrontottam.
2010. máj. 13. 14:38
 3/5 anonim válasza:

Én is magam alatt voltam, rettenetes volt. Sajnos 2-esnél jobb jegyet így nem fognak adni. Otthon tudják? :S

Nekem nem tudták...mai napig sem...mert nagyon szégyellem magam. Ráadásul esti tagozaton végeztem, szakma után mentem még 3 évig 3 műszakba jártam suliba...de jó teljesítményem volt a 3 év alatt 3-as 4-es voltam...mégis valami miatt nem lett jó a végeredmény, még számoljunk ugye azzal,hogy nagy volt a nyomás a vizsgán....

Ne aggódj, biztosan sikerülni fog, ott már nem szívóznak annyira. Saját tanárodnál fogsz belőle szóbelizni?

Fel a fejjel!!!!!!! Nagyon szorítok!!! Írj, hogy mi lett az eredmény!!!

2010. máj. 14. 09:13
 4/5 anonim válasza:
bocsi, 3 műszakba jártam dolgozni, munka mellett suli...úgy akartam írni :)
2010. máj. 14. 09:14
 5/5 A kérdező kommentje:
Igen, tudják itthon, bár én is szégyellem magam. Anyukám nyugtatgat...bíztat, hogy akkor sincs veszve semmi ha oktoberbe újra kell írnom.... szóval nagyon rendes. Igen, saját tanárnál fogok szóbelizni, és remélem megadja előre a feladatokat. Nagyon béna vagyok matekból, bízom benne hogy valahogy sikerül.
2010. máj. 15. 19:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!