Milyen a matek szóbeli (középszint)?
2008-ba sajnos szóbeliznem kellett matekból. Tanártól kaptam egy általa elkészített feladatlapot a legalapabb feladatokkal, volt benne 2 ismeretlenes egyenlet, függvények, halmazok csoportosítása, átlag számítás, háromszöges feladatok... stb. Ez ugye nem azt jelenti, hogy mindig ilyen a szóbeli matekból, de úgy vettem észre, hogy az írásbelire épített, csak egyszerűbben :D
Fel a fejjel, menni fog, és használhatod a függvénytáblázatod is!!!!
Én is magam alatt voltam, rettenetes volt. Sajnos 2-esnél jobb jegyet így nem fognak adni. Otthon tudják? :S
Nekem nem tudták...mai napig sem...mert nagyon szégyellem magam. Ráadásul esti tagozaton végeztem, szakma után mentem még 3 évig 3 műszakba jártam suliba...de jó teljesítményem volt a 3 év alatt 3-as 4-es voltam...mégis valami miatt nem lett jó a végeredmény, még számoljunk ugye azzal,hogy nagy volt a nyomás a vizsgán....
Ne aggódj, biztosan sikerülni fog, ott már nem szívóznak annyira. Saját tanárodnál fogsz belőle szóbelizni?
Fel a fejjel!!!!!!! Nagyon szorítok!!! Írj, hogy mi lett az eredmény!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!