Atvennenek a pecsi Nagy Lajos gimnaziumba?
4,00-s az atlagom, a mostani sulimban DOK elnok vagyok, iskolaujsag szerkeszto, ugyeletes es benne vagyok egy orszagos projektben.
Lenne eselyrm atkerulni igy, tizedikes leven akar iden vafy ha mar tul keso van jovore?
Nem szak, hanem tagozat.
Attól függ nagyban, hogy milyen a német tudásod. Minimum egy középfokú nyelvvizsga szint elég fontos lenne.
Érdemes lenne az iskolánál érdeklődni, mert lehet, hogy nincs is hely.
Melyik iskolába jársz most? Egy gyengébb suli 4,00-ja édeskevés lesz a Lajosba.. :/
Szerintem teljesen mindegy, h milyen gimnaziumbol megyek a tudas igy is meglehet.
Nemetbol eros vagyok, talan a legjobb az evfolyamon
Oké, hogy SZERINTED teljesen mindegy, de az iskola szerint nem. Ha azt látják, hogy gy gyenge gimnáziumban sem tudsz jobbat teljesíteni, csak 4,00, akkor nem fognak átvenni.
Nem mindegy, hogy a kiskukutyini legrosszabb semmilyen középiskolában vagy az évfolyamon a legjobb, vagy a Janusban, ami szintén egy erős iskola, pont mint a Nagy Lajos.
Tudsz B2 szinten németül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!