Határvadász jelentkezők: az orvosi vizsgálatokon veletek is olyan ellenszevesek voltak?
Több esetben is előfordult: pl szemészeti vizsga előtt a folyosón megkérdezte az egyik alkalmazott, hogy ön miért jött (a válaszom alkalmassági miatt), erre ő milyen (muszáj volt kimondanom hogy határvadásznak jelentkezem) akkor csak forgatta a szemét. A folyosón ült két öregember, az egyik egyből nekem esett, hogy mit keres maga itt, magának csak egy gumibot kell, máshoz úgysem ért, ha erre jelentkezik.
A másik vizsgálatnál ugyanúgy le lettem tolva, hogy mit képzelek én, a rendszert ilyenekkel terhelem le, azoktól foglalom el a drága és értékes időpontokat, akiknek valóban problémájuk van. És különben is nincs szükség a szolgálatomra.
T
Látom, egyes embereknek ez nagyon fájó, sajnos a céljukat nem érik el ezzel, csak még jobban megerősíti bennem azt, hogy jól döntöttem.
jaj nem. Nem vettem magamra. És abban is igazad van, hogy egy átlagos sztk hozzáállásról van szó. Csak azon lepődtem meg, hogy amikor azt mondom hogy határvadász, mindenki felkapja a fejét, azonban eddig még csak negatívumokat dörzsöltek az orom alá. De nem baj.
A kérdésem arra irányult, hogy vajon ez országos jelenség, vagy csak nekem van ekkora mázlim..
Akkor szépen, sorjában:
1. Az SZTK az ilyen. Mégis milyennek kéne lennie egy állami egészségügynek, amelyet 10 millió ember használ, de csak 3 millió fizet érte (abból a fele minimálbér után...)
Ennyi pénzért ez van. Örülj, hogy van! Ha nem tetszik, el lehet menni magánorvoshoz.
2. A két öreget tiszteletre és alázatra intettem volna. Ingyenes utazás, ingyenes egészségügy, havi apanázs, Böske utalvány. Ingyen, dehogy ingyen, én fizetem azt meg, hogy a rosseb vigye el!
3. Hogy a munkádra szükség van-e? Hát ki a francot érdekel? Megkapod érte a lóvédat, a többi le van tojva. Aki azt mondja, hogy nincs rád szükség, annak röhögj a képébe, mert a semmi munkáért jó pénzt kapsz. Ez a döfi, koma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!