Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogyan beszélnétek meg a...

Hogyan beszélnétek meg a tanárotokkal?

Figyelt kérdés

Egyetemről van szó, és minden héten tart a tanárunk keddenként konzultációt.Ebben a félévben kétszer hiányoztam, mert nem tudtam bemenni, kétszer pedig azért mert nem szólt előre hogy nem a teremben tartja meg az órát, hanem egy másik helyen.(ez nem kredites óra, hogy háromszori hiányzás engedélyezett) Én nem vagyok egész nap a suliban és van hogy kedd délután szól hogy szerdán is legyünk bent, de ilyenkor csak azoknak akikkel találkozik. Gondolom a többiek egymásnak tovább adják, de én valahogy kimaradok ebből az információáradatból.

Most nagyon ki van rám akadva mert hogy rendszeresen kihagyom a közös megbeszéléseket. Ha elmondanám neki az előbb leírtakat letagadná hogy ilyen nem lehetett mert ő mindig szólt max én nem figyeltem...több ismerősöm is van aki tanuja annak hogy másfél órákat ültem a teremben arra várva hogy valaki majd csak megjelenik. (tudom telefon, de ilyenkor bennem van egy kis sértődöttség hogy csessze meg hogy nem értesített) Sokszor így mennek el a délelőttjeim amikor csinálni tudnám a sulis gyakorlati beadandókat. Délután óráim vannak, illetve elméletezek mert a diplomához ugye tudás is kell. Egyszerűen nem érti meg, hogy azzal hogy heti három délelőtt is berángat 10 perces beszélgetésekre másfélórás késésekkel nem tudom csinálni azt amit kéne. Hogy magyaráznátok el neki hogy nincs annyi idő hogy annak fele a levesbe menjen? (Ő egy tipikus hangulatember, és "mindigcsaknekemvanigazam" típusú tanár)

UI.: megcsinálhatnám azt hogy minden délelőtt bent vagyok de akkor a gyakorlattal nem haladnék amiből megint problémát csinálna...

2017. márc. 30. 19:20
 1/1 anonim ***** válasza:
Ismerek ilyet. :) Bemész, elismered a hibádat, ő semmiben nem vétkes, elnézést kérsz, dolgoznod kellett, beteg voltál, stb. és lehetőséget/módot arra, hogy pótolhass. Meg fogja engedni.
2017. márc. 31. 11:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!