Milyen volt a mai emelt biosz érettségi?
Sajna még nincs fent sehol a feladatlap, de nagyon kíváncsi vagyok:)
Milyenek voltak az esszék? milyen típusú feladatok voltak?
Hogy sikerült?

Borzalmas volt. Ha lány volnék, most zokognék, így viszont csak bokszolom a falat. :D
Az egyetlen fellélegzős rész számomra az öröklődéses volt, meg a végén a választhatók közt az idegrendszerrel kapcsolatos esszé.
Pusztuljon az összes tönkölybúza, moha és poloska!!!

Még ahhoz túl sokkos állapotban vagyok, hogy részletekre emlékezzek . :D
Ha rákérdezel konkrét dolgokra, akkor azokat esetleg megtudom válaszolni.

Első válaszoló! Én lány vagyok, és sírok!.....
De most egy kicsit megnyugodtam, hogy nem csak nekem nem ment. De az a legjobb az egészben, hogy rengeteget készültem rá. Na mindegy :(
Sajnálom, hogy ennyire nehéz volt:(
De biztosra tudjátok, hogy rosszul sikerült? (Pl sok helyre nem írtatok semmit?).
Tavaly én is úgy éreztem mikor kijöttem, hogy jahj de nehéz volt meg biztos csomó mindent elrontottam, aztán felkerült a javítókulcs, és kiderült, hogy nem is lett olyan rossz:)
Fel a fejjel!

13:13: Örülök, hogy rossz teljesítményemmel azért sikerült valakit megnyugtatnom. :D
Kérdező 13:14: Nagyon sok áthúzott, üres helyet hagytam magam után. Egyszerűen nem erre számítottam. Emberi szervezet működésével kapcsolatos kérdéseket vártam, erre már az elején jól a képembe nyomták ezt... És ez annyira lesokkolt, hogy pl a keringéses résznél összezavarodtam és egy csomó jó választ áthúztam és írtam helyette rosszat.
Ha a 10, esetleg 20% meg is lesz, akkor is ezek után nehéz szívvel megyek szóbelire...

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!