Rajzos felvételi vizsga követelményeit nem tudom értelmezni (? )
A Soproni egyetem építőművész szakára adtam be a jelentkezésemet és azt írják,hogy az áprilisban lévő felvételi alkalmassági vizsgához le kell adni portfóliót.
"Készítsen otthon, eddigi munkáiból egy darab 50 x 70 cm-es
kartonlap egy oldalán elrendezett – a választott szaknak megfelelő* – referenciaanyagot
(rajzainak, festményeinek fotói vagy fénymásolatai,
plasztikáinak, szakirányú terveinek, tárgyainak fotói, dokumentációi)." ezt a mondatot hogyan értelmezzem? minden rajzról külön nagy méretű fénymásolat kell egy-egy kartonlapra? vagy egy kartonlapra kell az összes fénymásolat kicsiben? nem vágom. valaki segítsen! :D
Oh, my God. Egyetemre készülsz, nem?
Egy kartonlap, ami fél méterszer hetven centis. Ez eddig érthető?
A választott szaknak megfelelő: ha szobrásznak készülsz, lefényképezed a szobraidat, nyilván a legjobban sikerülteket, és ha nincs külön megkötés erre vonatkozóan, akkor ízlésed szerinti méretben, tetszőlegesen elrendezed a róluk készült fotókat a kartonon.
Nyilván festmények és rajzok esetében ugyanígy. Nem azt kérik, hogy óvodás kortól az összes rajzodat mutasd be, hanem azokat, amelyek a leginkább tükrözik, hogy ki vagy, mi foglalkoztat és merre tartasz.
"Készítsen otthon .....egy darab kartonlap egy oldalán elrendezett...." Szerinted akkor hány karton kell?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!