Ha nincs meg a 60% akkor is figyelembe veszik, az emelt szintű érettségit?
Tegyük fel a szakod amire jelentkezni szeretnél megköveteli, hogy egy tantárgyból tegyél emelt szintű érettségit, de ne adj isten valamiért nem jön össze a 60% mert nagyon elszúrtad valahol, akkor is figyelembe veszik a felvételinél, hogy emelteztél? nyilván nem kapod meg a plusz 50 pontot, de figyelembe veszik? (önköltséges formában finanszírozott szak)
Csak normális válaszokat kérek.
Ha megvan legalább az elégséges jegy az emelt szintű érettségi vizsgádból, akkor az érvényes, így nyilván figyelembe veszik, maximum +50 pontot nem kapsz érte (ahogy előttem írta a Válaszoló, 45% felett kapod csak meg), de az meg felvételinél nem feltétel, csak a sikeres emelt szintű érettségi.
A 60% valószínűleg a nyelvi érettségiből jött neked, afölött kaphatsz egy középfokú nyelvvizsgával egyenértékű papírt.
a plusz 50-et én a nyelvi tanáromtól hallottam, hogy az a 60% fölött van meg, és igen a nyelv vizsgáról hallottam.
Nagyon szépen köszönöm az értékes válaszokat! További szép estét kívánok :) ment a zöld pacsi :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!