Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Földrajzból már leérettségizők...

Földrajzból már leérettségizők! Mennyit tanultatok rá? És mi az amire számíthatunk?

Figyelt kérdés
Be vagyok parázva, csütörtök írásbeli, nem tudok semmit úgy érzem :(
2010. máj. 11. 18:31
 1/8 anonim ***** válasza:
Nyugiii én még egy szót sem tanultam :D ott az egész holnap :D
2010. máj. 11. 18:49
 2/8 anonim ***** válasza:
50%

én semmit azaz SEMMIT nem tanultam rá. Laza 60%-os lett. Szóbelin megszorongatott érte a tanár, de az irásbeli nagyon könnyű volt. Mondhatnám, játék.

Ja 2007-ben éreccségiztem.

2010. máj. 11. 18:54
 3/8 A kérdező kommentje:

barátom is 2007-ben és az tényleg könnyű volt!PL egy afrikai kisfiú és akkor mi baja lehet honnan származhat...

de mostanában tök nehéz:(

2010. máj. 11. 19:03
 4/8 anonim ***** válasza:
hagyjatok mar ezzel a kamu dumaval, hogy "nem tanultam semmit es 5-ost lett" stb, igenis kell tanulni ra,mert olyanokat kerdeznek, amit jozan paraszti esszel nem feltetlen tud az ember.. pl hogy keletkezett mittomen az appalache-hegyseg, vagy hogy mi a felepito kozete stb...
2010. máj. 11. 19:18
 5/8 anonim ***** válasza:
amugy nyugi nem csak te vagy beparazva, en is folyamatosan tanulok ra, es kb. ugy erzem a tudasom egyenlo a nullaval
2010. máj. 11. 19:19
 6/8 A kérdező kommentje:

az a baj h fakton tényleg nem csináltunk semmit, volt egy mf, onnan kinézték a megoldást!

ÉS én is csak most kezdtem el tanulni...:(

2010. máj. 11. 19:24
 7/8 anonim ***** válasza:
én is most érettségizek... ma kezdtem el átolvasni a könyvet... eddig úgy éreztem, hogy tudom. De minél többet olvasok, annál bizonytalanabbá válok. A topográfiától annyira nem félek. Abból csak azt nem tudom, h ennek meg annak a hegységnek mi a felépítő kőzete... Am pont tegnap mondta a tanár, h a földrajz érettségi nem olyan mint pl. az angol, hogy azt tippmixxel is meg lehetne oldani... komplikált feladatok vannak a 2. részben, de az atlasz sokat segít! Főleg a tematikus térképek.
2010. máj. 11. 22:36
 8/8 anonim ***** válasza:
igen, de pl. topografianal is belekerderznek neha olyanokba, hogy a fulem ketteall. a felepito kozet az meg talan oke is lenne, de hogy mikor keletkezett...
2010. máj. 11. 22:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!