Hogyan lehetséges az előre hozott érettségi vizsga? Mitől jó?

Eléggé kétértelmű a kérdésed.Először is, mindegy h hanyas vagy a tárgyból, csinálhatsz előrehozotatt olyanból, amit már nem tanulsz, de 4 évig tanultad(pl föci, fizika, stb) ez jó, emrt jövőre egyel kevesebb lesz, de attól tovább kell menned 12-re a többi miatt.
A másik amire gondolok, amit még 4-ben is tanulsz.Azt is előhozhatod(persze osztályzó vizsgáznod kell a köv.év anyagából és ha az megvan akkor mehetsz) de akkor is menned kell 4-be, olyan emg az égvilágon nincs h vki mindaz ötöt előre akarja hozni

Ez eléggé tárgy függő.
Meg az is számjt, hogy tovább mész -e vagy sem.
Pl. a nem felvételi tárgyból érdemes előrehozottat csinálni, mert akkor annyival kevesebb lesz -mondjuk én így sem tanultam semmit, mégis jó lett az érettségim.
Azonban előbb meg kell tudni, hogy mennyire megy az a tárgy.
Ha nagyon jó eredményt akarsz elérni -90%+<-, akkor érdemes átgondolni, mert nálunk a sok beképzelt emberke azt hitte, hogy nekik milyen jól megy az angol, elmentek előrehozottra és jól beszopták, mert 3-ast írtak. Mi pedig simán feltoltuk normálba 90% fölé.
Azonban ha duplázol és nincs tétje, akkor érdemes megpróbálni. Meg ha nagyon jól megy és tovább akarsz tanulni...

Ha minden egyes tárgyból leteszed a különbözeti vizsgát (vagy hogy is hívják), akkor elméletileg nem kell bejárnod.
Mert az érettségi feltétel a bejezett negyedik évfolyam.
Az előrehozott érettségit értelemszerűen csak úgy tudod letenni, ha levizsgázol pl. harmadikban a negyedikes anyagból...
De amúgy az iskolában nem csak az az 5 érettségi tárgy van, hanem más is...

Hát igen, én is ezt mondtam xD
Nem volt még olyan, aki 11-ben le akarta volna tenni mind az 5 tárgyat (hozzáteszem, hülyeség, ilyen nincs) tehát még ha elképzelhető is lenne, akkor is muszáj 12.et letenned, mert ott van a többi kötelező tárgy, amiből nem érettségizel(pl tesi stb)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!