NKE-RTK Alkalmassagi vizsga?
kb 2500m futás
felülés
fekvenyomás, vagy függeszkedés
távolugrás
+ inga
Ha rákeresel megtalálod a táblázatot. Nem tudom mennyi pont kell, de lényeges, hogy nem nullázhatsz semmiből. Ha nullázol, vagy szabálytalanul csinálsz valamely gyakorlatot, hazazavarnak és vége a felvételidnek.
U.i : Ami a megfelelt szint alkalmasságin, az félévkor még messze nem kettes :)
A felvin vagy a honlapon megtalálod a táblázatot, ahogy előttem is mondták.
A futás 2000m, a suli körül 3 kör. Emelkedőre, lejtőre számíts, tehàt nem síkfutás.
Felülésnél csak a szabályosan végrehajtottakat fogadják el, inkább csinálj kevesebb szabályosat, mint hogy a végén vonjanak le belőle.
Fekvenyomást szerintem nem kell magyarázni. Függeszkedésnél magnéziátot elvileg adnak, de vigyél magaddal, a vantól nem kell félni.
Ingafutásnál figyelj nagyon, hogy mindig érintsd a vonalat, mert ha egyszer nem akkor nullázod ami azt jelenti, hogy alkalmatlan minősítès, szóval az egész felvételi bukta.
Helyből távolnál (és ingánál) jó ha tapad a cipőd, erre vihetsz valami rongyot amivel megtörlöd a talpát, próbálgassd ezt otthon.
Emellé vigyél törölközőt, vizet, szőlőcukrot, futó- és teremcipőt. Ha esik az eső akkor is futni kell, ilyenekkel számolj.
Alapból nem szemétkednek senkivel, de mivel hatalmas a túljelentkezés nem fognak könyörögni neked, ha nem figyelsz és bukod az a te hibád. Mindent el fognak egyébként mondani előtte. A szükséges papírokat se hagyd otthon és ne késs (először megtalálni a sulit néha problémát okoz).
Érdemes egyébként letesztelni magad hogy mégis hogy állsz, kérj meg valakit hogy segítsen neked és csináld meg az egészet egymás után otthon. Ott se lesz sok időd pihenni közte, ilyenkor jó egy-két szem szőlőcukor. Ha van kérdés írj nyugodtan.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!