Illustrator, hogyan töltöm ki színnel a tárgyat?
Figyelt kérdés
Most kezdtem el tanulni hogyan kell használni az Illustratort és már most elakadtam.
A belső köröket nem tudom külön mozgatni, sem kitölteni színnel. Mit csináljak?
2017. márc. 15. 14:06
1/1 anonim válasza:
Attól függ, hogy ez a rajz milyen objektum:
1.: ha sima csoportba foglalt, akkor kattints rá duplán és tudod szerkeszteni az elemeit, vagy botsd szét a csoportot (Ctrl+Shift+G) és máris különálló elemek
2.: ha összetett görbe (a megjelenés panelen ellenőrizni tudod) itt eleve máshogy viselkedik a kis kör (olyan mintha kivágtad volna, tehát lyuk van ott az objektumban, annál szintén duplakatt, vagy megszüntetheted az objektum menü -> összetett görbe -> feloldás menüvel (Ctrl+Alt+Shift+8)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!