Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Rossz ha TZ miatt nem megyek...

Rossz ha TZ miatt nem megyek be, mert nem tudtam felkészülni? Ti szoktatok ilyenért lógni, ha igen mennyiszer?

Figyelt kérdés
És már nem az elsö alkalom:D de utána meg tök jól felkészülök rá..Amúgy hamradszorra nem mennék be ilyen miatt azaz "lógás":S..
2010. máj. 10. 22:32
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
69%
nem egyszerűbb ha felkészülsz? ha meg nem, viseld a következményeit!
2010. máj. 10. 22:36
 2/12 anonim ***** válasza:
76%
Nem nem szoktam. Felkészülök. De ne aggódj rád is szükség lesz majd. Leugrok hozzád a Mekibe egy sajburgerért.
2010. máj. 10. 22:41
 3/12 A kérdező kommentje:
Most azt mondod buták dolgoznak a Mekiben? Mégis hogyan ha 2+2 össze se tudják adni, vagy a sültkrumplit nem tudják megsütni mert olyan suták....Mert gondolom erre céloztál, de nyugodtan gyere le szívesen várlak! A másik remek alkalom a Meki első diák munkára..megtanulod, hogy soha NEM szabad késned, soha NEM szabad ellógnod hisz itt nincs igazolás csak kirúgás, és kicsit megtapasztalod, hogy milyen szigorúan bánnak veled. Nem értelek...Bocsi...
2010. máj. 10. 22:52
 4/12 anonim ***** válasza:
47%
Hagyjad hülyék ezek. Én mindig hiányoztam töri tzkről mert sose volt kedvem pont akkora megtanulni. De szinte kivétel nélkül. Utána ötösre írtam meg, szóval ezzel csak magamnak tettem jót. És az érettségim is 95% lett.
2010. máj. 10. 22:59
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Plusz legalább lesz munkája, ha a mekiben is, te meg a diplomáddal csücsülhetsz otthon a segélyre várva:D
2010. máj. 10. 23:01
 6/12 anonim ***** válasza:

Egyet értek.

Dibloma. Khmmm. W.C papírom nekem is van... Már bocsi.

És még mielőtt bárki is lemerne ugatni most szólok: én is egyetemre játok.

Nem szerintem nem gond hogyha néha lógsz. Végülis utánna meg rendesen megtanulod. Csak legyen valami állandó idokod. Pl.: beteg nagymama vagy valami, hogy ne legyen feltünő, hogy állandóan más miatt lógsz.

Sokkal egészségesebb hozzá állás ha valamit a gyakorlatban is kipróbálsz. Minek a diploma ha a gyakorlati alkalmazáshoz nem értesz? Azt bírom az ilyen emberekben, hogy lebecsülik a kétkezi munkát. Nem azt mondom hogy hozzuk vissza a szocit de azért az aki alattad van nem kell megtaposni. Persze ezt csak az értelmes emberek tudják feldolgozni. Tudjátok azért taposnak lefelé, hogy Ők felsőbbrendűnek tünjene. Ezt nevezik kispolgárinak.

Mind1 is. A kérdésedre válaszolva: nem semmi esetre sem gond. Csak ne es tulzásokba!

2010. máj. 10. 23:54
 7/12 anonim ***** válasza:
én már csak annyit tudok hozzászólni hogy vigyázni a diplomával ,mert vág a széle!
2010. máj. 11. 00:01
 8/12 anonim ***** válasza:
ha nem tudtal felkeszulni, es mar nem is tudsz ra, akkor ne menj be. en nem szerettem logni, mert nalunk a tanarok rogton levagtak, hogy miert hianyzik az ember.. de sok szerencsetlen oszttarsam meg allandoan logott, meg is lettek fenyegetve, hogy potvizsgazniuk kell..
2010. máj. 11. 00:13
 9/12 anonim ***** válasza:
Ezt tartom a legaljasabb dolognak, ami miatt lóghatsz. Idén végeztem, és 6 évig nem kis bosszússágot okozott,hogy néhány osztálytársam rendszeresen ellógta a témazárókat/nagyfeleléseket, aztán persze mindig ötöst írtak. Nyilván valaki mindig elmondta nekik a kérdéseket, és így tudták, nagyjából mire számítsanak, ha nem is ugyanarra. És nem,nem vagyok irigy,mert nekem is mindig ötöseim voltak, de rohadt bosszantó az, hogy valaki megtanulja azt a 6-7 feladatot, míg te az egész nyomorult témakört oda-vissza tudod. Szóval igen, rossz. Utálom az ilyen embereket. Miért nem tudtál amúgy felkészülni? Jobban vonzott a gép? Oh, jajj...
2010. máj. 11. 09:07
 10/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a hozzászólásokat! Én se értem miért kell lebecsülni azt aki Mekiben vagy Burger Kingben dolgozik, legalább nem anyu-apu vesz meg neki mindent hanem kicsit önállósodik. Szerintem.... :)

Nem itt nem arról van szó, hogy majd a többiek elmondják a kérdéseket, mivel itt úgy zajlik, hogy kapsz az egész témától kettő témát és arról kell írnod... Például Róbert Károly uralkodásától írd nemtudom meddig.. Hanem egyszerűen elfoglalt voltam, segítettem itthon, és stb...És mire leültem a könyvhőz, egyszerűen nem volt erőm tanulni...Igen tanulhattam volna pár nappal előtte is igen ezt bevallom, de most így jött ki a lépés sajnos! Most minek magyarázkodjak ha egyszerűen nem készültem fel..:(:) Amúgy nem mentem be,de viszont egész délelőtt tanultam..:)

2010. máj. 11. 18:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!