Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Melyik iskolába menjek?

Erika02 kérdése:

Melyik iskolába menjek?

Figyelt kérdés
Van egy iskola ami nagyon közel van az otthonomhoz, és ott vannak a barátaim is. De van egy másik iskola ami messzebb van és a szüleim azt szeretnék higy oda menjek mert rengeteg mindent segiteni pénz ügyileg is, és elvileg jobban felkészít az egyetemre. De félek a távolságtól a családom és a barátaim nagyon fontosak nekem és félek hogy nem bírnám a távolságot. Melyik iskolát válasszam? 15l
2017. márc. 11. 22:38
 1/7 anonim ***** válasza:

Milyen messze van a másik? Kollégiumba kell költöznöd?

Barátok miatt nem kell aggódni, biztosan lennének ott is barátaid.

2017. márc. 11. 23:55
 2/7 anonim ***** válasza:
Ha 1 óránál nem több az út, akkor egyértelműen a távolabbi (amennyiben tényleg jobb) (Bár nekem személy szerint 1,5 óra a határ, amennyit még hajlandó vagyok utazni). Megértem, hogy kamaszként ez nehéz helyzet, de barátok miatt sulit választani, az egyértelműen rossz ötlet! Új hely, új emberek, új tapasztalatok, tiszta lappal indulni, az még izgalmas is, és tágítja a látókörödet:) A régi barátokról meg kiderül, hogy mit érnek: ha tényleg erős a barátság, akkor úgyis megmaradnak, ha nem, akkor jobb is, hogy megszabadulsz tőlük, mert csak elveszik a lehetőséged attól, hogy megismerkedj olyan emberekkel, akik esetleg tényleg egész életedben melletted állnak majd.
2017. márc. 12. 08:45
 3/7 A kérdező kommentje:
Kb egy órára van a másik. És kollégiumba kellene költöznöm. Nem tudom melyik lenne a jó döntés. Ha egy hetet távol vagyok már nagyon hiányzik a családom. Nem tudom mennxire bírnám a távolságot.
2017. márc. 12. 17:55
 4/7 anonim ***** válasza:

Ilyen távolságon nem kell odaköltöznöd, bár lehet hogy az lenne a jobb megoldás.

A család utáni vágyakozás gyorsan elmúlik ha lesznek barátaid, vagy találsz valami jó hobbit.

2017. márc. 12. 18:03
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha van megfelelő tömegközlekedés, akkor egy óra miatt egyáltalán nem indokolt a koli. Később életed során valószínűleg fogsz utazni jóval többet is. Az utazással töltött idő rengetegféleképpen eltölthető hasznosan is és élvezetesen is. Ebben az életkorban még jobb a családdal élni, ha lehet.
2017. márc. 12. 18:19
 6/7 A kérdező kommentje:
És azt elfeljettem megemlíteni, hogy asztmás vagyok és szívritmuszavarom van.
2017. márc. 12. 18:34
 7/7 anonim ***** válasza:
Inhaláló + pacemaker.
2017. márc. 12. 19:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!