Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Földrajzból csütörtkön érettsé...

Földrajzból csütörtkön érettségizők!?

Figyelt kérdés
Tudjátok a topográfiát? Hogy magoltátok be?Kötitek vmihez vagy cska magoljátok?Ja és mennyi idő alatt?Nekem nem marad meg a fejemben:(
2010. máj. 10. 16:51
 1/2 anonim ***** válasza:
en meg topografiaval nem foglalkoztam semmit, meg a 9.es konyvet magolom - meg bele-bele olvasgatok a tarsadalomismeretbe.. topografiaval nekem szemely szerint soha nem volt gondom, mindig 4-es 5-ost irtam belole, pedig alig foglalkoztam vele.. nezegesd sokat a terkepet, vakterkepen jelold be, amiket tudni kell es menni fog az.
2010. máj. 10. 18:40
 2/2 anonim ***** válasza:

Afrika, Ázsia könnyű, Amerika húzósabb, Európa halál. Szinte csak területeket tudok Euróőából, olyan b.zi sok város meg tökömtudjami van, hogy ARGH. Holnap vizsga... Már nem is érdekel, csak legyek túl rajta.

Amúgy próbáld vaktérképbe beírogatni atlasz alapján, úgy nem zavarodsz össze. Nekem nagyon piszkálta a csőröm, hogy ugye az atlaszban egy térképen van csomó minden, ami nekem nem kell. Úgyhogy átvittem vaktérképre. Sokkal jobban berögzül.

MINDENKI SZORÍTSON A FÖCI ÉRETTSÉGIZŐKNEK! Kötelezően.

2010. máj. 12. 23:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!