ELTE koliba felvesznek kb.33 ponttal?
Jövőre ha Isten is megsegít, az ELTE-re fogok járni, kolis szeretnék lenni, kb. 33 pontom lesz. Mennyi az esély rá, hogy felvegyenek?
Így elsőre a DUK, KCSSK, NUK a szimpatikusak.
Első évem lesz, így nem vagyok jártas. Viszont ahhoz ragaszkodom/ragaszkodnék, hogy legyen fürdő a szobában, max. lakóegységben.
Viszont így eléggé elkeseredtem :( Nem tudom honnan tudnék pontot szerezni, anyukám munkanélküli, apum dolgozik csak, kb 250 kilóméterre lakunk... Nem tudom mi kellene még, hogy felvegyenek...
Tavaly 36 volt a ponthatar. Amit figyelembe vesznek
- a 2 vivo erettsegidet (az emelter plusz jar)
- allamin vagy onkoltsegesen vagy e
- milyen messze lakaz
- 1 fore juto jovedelem ( a fizetesbol le kell majd vonni 47000 forintot es azt elosztani ahanyan laktok)
- hatranyos helyzetu vagy e.
Szoval azert ja. A volt szobatarsam ugy kerult hozzank hogy be se jelolte azt a kolit de imadkozz hogy KUKba vagy Griffbe ne kelljen menned. Bar mondjuk mar a VUK se igazan jo. A NUK ugy tudom most felujitas alatt van, legalabbis a kulfoldiek atkerultek a kukba.
Hmm, érdekes.. Mindegy, ezekből még az érettségit úgysem tudom, csak megbecsülni, de bármi lehet, szóval nem találgatok.
A Griffel mi a baj? Anyukámnak van ott egy ismerőse, ő a Griffre azt mondta, hogy nagyon jó, számomra furcsa módon, a netes véleményekkel ellentétben a KCSSK-ra pedig azt, hogy, idézem: istálló.
Volt csoporttarsam a griffben volt elhelyezve. Hat nem is tudon hogy fejezzem ki... Bem volt meleg viz, nem lehetett mosni, volt agy ami borzalmas allapotban volt, a kutyat nem tettem volna ra... Ejjel attol felnek mikor szakad be alattam..
A KUKot nem is mondom, eleg megemliteni rola, hogy a masik fele munkasszallokent mukodik :))
Ami olyan hely az az ADK es a KCSSK de hat oda bekerulni kb kihalasos alapon lehet. En pl imadlam az ADKt :)))
Hmm érdekes... Na mindegy, tényleg lesz ami lesz, a koli a legkisebb dolgom, nyilván először írjak egy 5*-os érettségit és vegyenek fel, csak hát azért időben kell gondolkodni..
Köszönöm szépen a segítséged!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!