Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Lehetek úgy angol tanár, ha...

Lehetek úgy angol tanár, ha nincs diplomám? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés
Angolul szeretnék tanítani embereket, és ez igazából csak diákmunka lenne. Természetesen nem kérnék sokat érte. (400-600/h) és egy középfokú nyelvizsgát tettem le (90% fölötti eredménnyel) de azóta már magamat képzem felsőfokú angolra és sokszor végzek teszteket is az új nyelvtani anyagokkal, amik mindig 85% felett voltak eddig. Lehetőségem van így diákokat, esteleg felnőtteket tanítani? Esetleg kell hozza valamilyen lap? Elnézést az esetlegesen nem érthető kérdésekért és a szó ismétléseknél. A válaszaitokat előre is köszönöm :)

#Nyelv-tanítás-diák-munka
2017. márc. 6. 14:16
 1/4 anonim ***** válasza:
Simán korrepetálhatsz általános iskolást. 1500 Ft-ot simán kérj 60 percért.
2017. márc. 6. 14:54
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszodat :)
2017. márc. 6. 15:51
 3/4 anonim ***** válasza:

Engem rendes, diplomás tanár korrepetált baráti áron 2000 forintért, úgyhogy szerintem inkább maradj a 4-600 Ft/óránál :)

No offense, csak jó tanács, így kuncsaftot is könnyebben találsz + diákmunkára jó pénz ez is.

Sok sikert későbbre a felsőfokhoz :D

2017. ápr. 21. 20:43
 4/4 anonim válasza:
Nyugodtan kérj 2-3.000-et, senkit nem érdekel, van-e papírod, vagy nincs.
2017. máj. 25. 08:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!