Lehetek úgy angol tanár, ha nincs diplomám? (Bővebben lent)
Figyelt kérdés
Angolul szeretnék tanítani embereket, és ez igazából csak diákmunka lenne. Természetesen nem kérnék sokat érte. (400-600/h) és egy középfokú nyelvizsgát tettem le (90% fölötti eredménnyel) de azóta már magamat képzem felsőfokú angolra és sokszor végzek teszteket is az új nyelvtani anyagokkal, amik mindig 85% felett voltak eddig. Lehetőségem van így diákokat, esteleg felnőtteket tanítani? Esetleg kell hozza valamilyen lap? Elnézést az esetlegesen nem érthető kérdésekért és a szó ismétléseknél. A válaszaitokat előre is köszönöm :)#Nyelv-tanítás-diák-munka
2017. márc. 6. 14:16
1/4 anonim válasza:
Simán korrepetálhatsz általános iskolást. 1500 Ft-ot simán kérj 60 percért.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszodat :)
2017. márc. 6. 15:51
3/4 anonim válasza:
Engem rendes, diplomás tanár korrepetált baráti áron 2000 forintért, úgyhogy szerintem inkább maradj a 4-600 Ft/óránál :)
No offense, csak jó tanács, így kuncsaftot is könnyebben találsz + diákmunkára jó pénz ez is.
Sok sikert későbbre a felsőfokhoz :D
4/4 anonim válasza:
Nyugodtan kérj 2-3.000-et, senkit nem érdekel, van-e papírod, vagy nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!