Ha a Fazekas Mihály debreceni Gimnázium általános tantervű humán osztályának ideiglenes listáján 31. lettem, és eddig a legkevesebb ahányt felvettek 33 volt, akkor ugye 99%, hogy benn vagyok? :D :D
Figyelt kérdés
2017. márc. 3. 13:44
1/9 A kérdező kommentje:
ahányat** :)
2017. márc. 3. 13:45
3/9 anonim válasza:
Ideiglenes listán olyanok is vannak, akik elősorban nem oda jelentkeztek. Ergo csak egy B terv.
Így, tényleg 100%, hogy ott leszel, mert úgyis mész előrébb a végleges listán.
4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm #2 :D Annyira örülök :D :D
2017. márc. 3. 15:34
5/9 anonim válasza:
Szia! Szerintem több mint valószínű, hogy felvesznek, viszont nem érdemes összehasonlítani az előző évekkel, mert az egy új szak, az előző E osztálytól eltér. :)
6/9 A kérdező kommentje:
Értem 😄 köszönöm #5 És örülök, hogy így is esélyes a bejutás 💖
2017. márc. 5. 10:10
8/9 anonim válasza:
Engem felvettek a francia részére
9/9 anonim válasza:
sziasztok
én idén felvételizem a francia kéttannyelvűre,és a francia humánra. nektek hány pontotok lett az írásbelin?
és milyen volt a szóbeli?
nagyon félek,holnap írjuk a központit
bocsi hogy ide írom a kérdést
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!