Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Szerintetek így bekerülhetek...

Szerintetek így bekerülhetek a veszprémi Lovassy László Gimnáziumba? Többi lent!

Figyelt kérdés
A németre és az általánosra jelentkeztem. Német összpontszám: 118,5 pont. Általános: 154,7 pont. Vagy érdemesebb lenne megcserélni? Mert a németen ideiglenesen 63., míg az általánosn 214. vagyok. :(

#továbbtanulás #német #Lovassy László Gimnázium Veszprém
2017. márc. 1. 17:06
 1/4 anonim ***** válasza:
A németre valószínűleg be fogsz kerülni, az általánosra nem biztos. Sok sikert! :)
2017. márc. 2. 08:52
 2/4 anonim válasza:

Tavaly , ha jól tudom, az utolsó, aki németre bejutott az ideiglenesen 47. helyen állt és 140 pontja volt. Általánoson az utolsó 106. hely körül volt kb. 164 ponttal. Ha idén alacsonyabbak lesznek németen a pontok, akkor oda van esélyed.

Egyébként én is a Lovassyba készülök, ha gondolod írj privátban:)

2017. márc. 2. 13:04
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! :)
2017. márc. 8. 16:29
 4/4 anonim válasza:
Végül felvettek?
2018. febr. 27. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!