Közgazdasági szakokon miért lány a hallgatók többsége?
Előzönek, pár ellenpélda. Nem általánosított és nem is hazudott. 1 szakon van fiútöbbség, a többin lánytöbbség .
Én csak azt tudom, hogy nálunk kb. az osztály fele mondhatni jó volt matekból. Közülük a fiúk többsége inkább mérnöknek ment, míg a lányok többsége gazdasági szakra.
De eleve a giminkben és az osztályunkban több volt a lány, ezért egyetemen is a legtöbb szakon több lány van, mint fiú. (kivéve pl. mérnöki szakok).
De hát ha egyszer oda van írva a linkben, hogy 67, 68, 72, meg 76 % lány, az elég objektív, nem tudom, miért vagy kiakadva. A 76 több, mint a 24, ezt te sem vitathatod. Amúgy milyen logika, hogy azért mert azt dobja ki elsőnek a google? :D
és többen vagyunk lányok itt a közgázon, nekem elhiheted. Nem olyan feltűnően, de azért kicsit többen vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!