Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Tanárok olvassák a markmyprofe...

Tanárok olvassák a markmyprofessor.hu-t?

Figyelt kérdés

Sokan ismerik ezt az oldalt, és figyelembe veszik az ott leírtakat?

Nekünk 1 tanár mondta, hogy elolvasta az értékeléseket és eléggé berágott, pedig minden jogos volt, amit leírtak.

2017. febr. 25. 21:11
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Nekem van egy ELTE-s haverom, aki lepontozta - az elmondása alapján tök jogosan - a tanárt.

Így: "Én nem tudom, hogy mi ez a nagy rajongás a tanár körül. Elvárja, hogy elmond a véleményed, de ha nem az a véleményed, amivel egyetért, akkor letámad. Bármit mondasz kötekszik. Sokkal jobb a PR-ja, mint amilyen valójában. Az meg, hogy a beadandó leadási határideje egy héttel a csapat negyedének bevág ösztönzésképpen egy karót a Neptunba egyáltalán nem vicces. Nem venném fel hozzá újra a semmit mondó óráját."

Majd 10, azaz tíz perc múlva kapott a tanártól Facebookon egy privát üzenetet, amiben ki volt kelve magából. :D

2018. júl. 24. 13:50
 12/16 dq ***** válasza:
100%

OFF:

SZVSZ, hogy a hallgatók mekkora része megy át a tárgyon, sokkal kevésbé függ a tanártól, mint mondjuk attól, hogy mit kommunikál az egyetem (és a közélet), és ennek következtében milyen képességű hallgatók próbálkoznak meg a tárggyal.

Évente születik X ember aki át tud (és akar) menni a tárgyból. Hogy az egyetem X-et vagy 10X-et vesz fel, az igazán nem a tanár érdeme/jósága.

2018. júl. 24. 17:41
 13/16 anonim ***** válasza:
12%
Szerintem a tanároknak is létre kellene hozni egy ilyen "moderálva" oldalt. Am akié az oldal szerintem kivágták mint a s... valahonnan, és ez a személyes bosszúja. Ki ír arra az oldalra, ugyan már!
2019. márc. 11. 08:12
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Néhány oktató olvassa, de sajnos az a baj, még mindig tartja magat a nezet, hogy hazugságokat írogatnának a hallgatók. Van ez az OMVH vagy milyen intézményi neptunos mérés, ami szerintem hasznos dolog lenne, ha publikussá tennék, és név nélkül ámde valós tárgyfelvétel után írható lenne a vélemény. Az a baj, hogy most már a markmyprof-ot is kinyírták szerintem.
2020. dec. 25. 17:45
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

11.

Offolás, viszont tudom ki az, és nem vagyok meglepődve. Gyorsan kitalálta, ki is írhatta róla.

Szerintem emberfüggő, ki olvassa. Nekem sosem volt olyan tanárom, aki a markmy-ról beszélt volna.

Volt egy-két tanár, akik az összes kommentet moderálták, de a pontok ugyanúgy megmaradtak.

2022. ápr. 11. 13:26
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy a diploma nem ér semmit az hülyeség. Sokat ér, ezt azok mondják akik vagy nem tudták elvégezni az egyetemet vagy fel se vették őket, és ezzel nyugtatják magukat, pedig nem kell emiatt haragudni az egyetemre.
jan. 29. 00:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!