Tanárok olvassák a markmyprofessor.hu-t?
Sokan ismerik ezt az oldalt, és figyelembe veszik az ott leírtakat?
Nekünk 1 tanár mondta, hogy elolvasta az értékeléseket és eléggé berágott, pedig minden jogos volt, amit leírtak.
Nekem van egy ELTE-s haverom, aki lepontozta - az elmondása alapján tök jogosan - a tanárt.
Így: "Én nem tudom, hogy mi ez a nagy rajongás a tanár körül. Elvárja, hogy elmond a véleményed, de ha nem az a véleményed, amivel egyetért, akkor letámad. Bármit mondasz kötekszik. Sokkal jobb a PR-ja, mint amilyen valójában. Az meg, hogy a beadandó leadási határideje egy héttel a csapat negyedének bevág ösztönzésképpen egy karót a Neptunba egyáltalán nem vicces. Nem venném fel hozzá újra a semmit mondó óráját."
Majd 10, azaz tíz perc múlva kapott a tanártól Facebookon egy privát üzenetet, amiben ki volt kelve magából. :D
OFF:
SZVSZ, hogy a hallgatók mekkora része megy át a tárgyon, sokkal kevésbé függ a tanártól, mint mondjuk attól, hogy mit kommunikál az egyetem (és a közélet), és ennek következtében milyen képességű hallgatók próbálkoznak meg a tárggyal.
Évente születik X ember aki át tud (és akar) menni a tárgyból. Hogy az egyetem X-et vagy 10X-et vesz fel, az igazán nem a tanár érdeme/jósága.
11.
Offolás, viszont tudom ki az, és nem vagyok meglepődve. Gyorsan kitalálta, ki is írhatta róla.
Szerintem emberfüggő, ki olvassa. Nekem sosem volt olyan tanárom, aki a markmy-ról beszélt volna.
Volt egy-két tanár, akik az összes kommentet moderálták, de a pontok ugyanúgy megmaradtak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!