Ez nagyon gaz, kozepszintu erettseginel, de egyetemi tervnel?
Én 2-es voltam matekból szinte végig. Az érettségim meg 3-as lett. Érettségi után 4 évvel jelentkeztem bsc-re(inkább természettudományos a szak, de ezek miatt van matek is). Először meg is ijedtem és buktam is emiatt a tárgyat, de ugy voltam vele hogy csakazértis megpróbálom újra.
Elmentem matek tanárhoz és kb 4 hónap alatt meg is tanultam mindent ami a tárgy követelménye és. 4-esre levizsgáztam.
Úgyhogy ne parázz. Sikerülni fog ha akarod. Ha van lehetőséged járj külön tanárhoz te is. Iszonyú sokat tud segíteni.
Nem abból kell kiindulni, hogy középiskolában milyen voltál, hanem , hogy mivé szeretnél vállni.
Elég sok vidéki középsuliban pl: hihetetlenül gyenge a matek oktatás színvonala, nem is csoda ha nem értik sokan.
El kell szépen menni egyetemi matekkorepokra és ott szépen egyenesbe hoznak. Ha ezeken részt veszel és otthon is készülsz szinte biztos, hogy nem lesz problémád vele!
Kérj segítséget és légy szorgalmas. Biztos recept a sikerhez! Ha első 1-2-3 félvét túléled utána meg már úgysem lesz gond!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!