Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Harmadéves vagyok, már felvett...

Harmadéves vagyok, már felvettem a tárgyaimat, viszont passzivizálni szeretnék, lehetséges ez?

Figyelt kérdés
7 féléves a képzés, a hatodikat kezdtem el, de depressziós vagyok, szükségem lenne egy kis szünetre és 1 év múlva folytatnám a képzést, addig dolgoznék. A tárgyakat felvettem és már két hetet jártam is suliba (Miskolci Egyetem). A kérdésem az lenne, hogy van -e olyan lehetőségem, hogy utólag passziváltatom magam úgy, hogy amikor jövőre ismét felveszem a tárgyaimat, ne kelljen az összes után fizetnem az újrafelvételi díjat? Illetve nem szülök, nincs orvosi papírom betegségről stb. ilyen esetben van lehetőség az utólagos passziváltatásnak? A válaszokat előre is köszönöm.
2017. febr. 19. 16:03
 1/2 anonim ***** válasza:
Nézd meg a TVSZ-ben, ami ott le van írva, az a hivatalos.
2017. febr. 19. 16:04
 2/2 anonim válasza:

Szia!

Hasonló helyzetben vagyok, utolsó félév és borzalmas érzelmi káosz uralkodik bennem, nem bírom.

Másik suli, metu. Nálunk azt mondták, első 30 napban nem kell megindokolni sem, hát remélem valóban így van. Majd írj, hogy mi lett, kíváncsi vagyok rá.

2017. febr. 20. 08:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!