Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hol lehet megtekinteni egy...

Hol lehet megtekinteni egy boncolast eloben? (Budapesti vagyok)

Figyelt kérdés
Elnezest, nem tudtam hogy hova irjam ki, viszont ezen a palyan szeretnék menni, de elobb tudni szeretnem hogy birnam e a szagokat, illetve elobe azert megis csak mas a latvany (ekezetekert elnezest)
2017. febr. 16. 09:40
 1/5 anonim ***** válasza:

Legálisan sehol.

Ennek kegyeleti, egészségügyi okai vannak.

Ha nekem lenne ilyen vágyam, és nem lenne ismeretségem, akkor sorban felkeresném a különböző kórházak proszektúráit, és megkérdezném az ott dolgozókat. Jó eséllyel találnál egyet, aki ( akár pénzért) megengedné.

De ha ilyen pályán szeretnél dolgozni ( egyáltalán, szerinted ez milyen pálya?), akkor elmész, jelentkezel, és a próbaidő alatt kiderül hogy bírod-e.

2017. febr. 16. 11:16
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha egészségügyi végzettséged van, csak akkor van rá esélyed.
2017. febr. 16. 12:43
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

A gimnáziumomban, akik orvosnak jelentkeztek egyetemre a 4. évben a biológiatanárunk elvitte őket egy humán boncolásra.

Aki akart, más is mehetett, pl. voltak biológus szakra jelentkezett diákok is. Én nem mentem, mert nem érdekel az anatómia. Nem ilyen szakon tanultam tovább.

2017. febr. 16. 12:44
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha van ismerősöd, aki most első- vagy másodéves, akkor ő bevihet egy anatómiagyakorlatra, ha azt a gyakorlatvezetője megengedi. Korábban nálunk is volt egyszer egy ilyen vendég, előre szólt, aki hozta az embert, a gyakvez megengedte, el lett intézve. Patológián nem jöhet be vendég, hacsak nem dolgozik ismerősöd valamelyik patológiaintézetben.
2017. febr. 16. 21:58
 5/5 A kérdező kommentje:

Azt hittem ez legalis o.o

Oh ertem, koszonom a válaszokat^^

2017. febr. 17. 07:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!