Ennyi ponttal behívnak szóbelizni az alábbi iskolába? (9. évfolyam)
Sziasztok!
idén írtam a központi felvételit. Az itthon megcsinált régebbi feladatlapok nagyon jól mentek, azonban a felvételire nagyon bestresszeltem. A idő is kevés volt nekem.
pontjaim:
Magyar:45
Matek:27
összesen ez 72 pont
Világéletemben kitűnő voltam, így év végén és félévkor is. Tehát 50 pontot viszek.
ez így összesen 122 pont. Ezzel behívnak a Szigetszentmiklósi Batthyány Kázmér Gimnáziumba?
Nővérem is odajárt, így pontegyenlőségnél én kerülök előnybe.
megjelöltem még a Dunaharaszti Baktay Ervin Gimnáziumot, a Ráckevei Ady Endre Gimnáziumot és a Pesterzsébeti Kossuth Lajos Kéttannyelvű Gimnáziumot!
Be fognak hívni?
Válaszotokat köszönöm:)
Szerintem simán behívnak, a legfontosabb az, hogy készülj fel rendesen a szóbelire, ha a szóbelit maximálisan teljesíted(50 pont) akkor 172 pontod lesz...és ez bárhova elég, csak nyugodtan:)
Sok sikert❤
Puszi:Ixa
Koszonom mindenkinek!
#4-es igen fontossagu sorrend. Igen sokan irtak ott, azt hiszem az összes tanuló összpontszámainak átlaga 48,5 pont volt. Akik ismerőseim közül ott írták nálam kevesebbet írtak bár egy két ember max 4 ponttal többet:)) ők is a Batthyányba jelentkeznek:)
Akkor fel a fejjel, meglesz a Batthyány! Sokkal jobbat írtál az átlagnál. Csak magadhoz képest nem sikerült úgy, ahogy azt elképzelted az előzetesen megírt feladatsorok alapján. Sokan így vannak ezzel.
A nővéred miatti előny csak akkor számít, ha a végén végzel a rangsornak. De szerintem nem ott leszel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!