Hol találom meg az érettségi feladatok megoldásait informatikából?
Itt csak javítási útmutató van, de az nem megoldás. Örülnék, ha valaki el tudnám nekem ezeket küldeni e-mailben például, vagy ha olyan olvassa aki most vagy tavaly érettségizett és van anyaga még iskolai amit gyakoroltak az iskolában kidolgozott szóbeli írásbeli tételek. A netről töltöttem, de biztosabb lenne ami iskolai, sajnos én régen jártam és így nem elérhetőek számomra ezek.
Köszönöm a segítséged, azt szeretném még kérdezni hogy a feladatokban melyik a vektorgrafikus szerkesztőprogrammal megoldott feladat?
Itt ugye lehet választani, meg kell adnom majd miket fogok használni az érettségin még ugye február 15-ig. Csak, mert a tavalyi feladatsorban nem láttam ilyet.
Szövegszerkesztés
1. A zöldborsó 40
Prezentáció, grafika és weblapkészítés
2. Kerékpáros KRESZ 30
Táblázatkezelés
3. Spanyol foci 30
Adatbázis-kezelés
4. Határátkelők
Visszamentem 2010-ig és mindig ugyanazok a témakörök vannak csak:
1.szövegszerkesztés
2. táblázatkezelés
3. adatbázis kezelés
4. prezentáció,grafika,weblapkészítés
Ezek között melyikben használnak vektorgrafikai programot? Egyikben se? Akkor meg minek van rajta ezen a szoftvercsoport választó dokumentumon? Meg persze van még egy grafikai alkalmazás is választó is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!