3 hónap alatt fel lehet készülni a középszintű matematika érettségire?
Szia!:)
Ha komolyan veszed és fektetsz bele energiát akkor igen.
Ami nekem sokat segített: matektanárral beszéltük át az eddigi évek érettségi feladatait. (Én előkészítőre jártam a suliba, voltunk kb. 8an, és előtte hagyott időt megoldani az adott feladatot.) Ha valami nem volt világos, kis jegyzeteket írtam a feladatok mellé. Érettségi előtt nem sokkal itthon újra átnéztem a feladatokat és a pici jegyzeteket.
(Először (-> december-január környéke) a 3asért akartam küzdeni, majd ahogy egyre több feladathoz tartozó jegyzet született, kitűztem célul a 4est, és sikerült.:) De tényleg úgy kezdtem a felkészülést, hogy örültem volna a 3asnak. Szóval szerintem érdemes minden feladatot átnézni. Ja, egyébként a szórakozott fajtából vagyok, szóval nem volt olyan meglepő, de otthon hagytam a számológépem. xD Amit kaptam, azon a négy alapművelet ment. És így is sikerült, szóval tényleg megérte a gyakorlás!)
Én 1 hónap alatt kb felkészültem középre 4-es szintet hozva úgy hogy semmit nem tettem érte 4 évig:)
Szóval neked is meglehet:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!