Minek tanuljak, hogy legyen jövőm?
Figyelt kérdés
tipikus kérdés, annyiban viszont bővíteném, hogy érettségi után mennék valamerre tovább (egyetem kizárt) viszont dolgozni nem akarok még elkezdeni mert gyenge a fizetés. van jogsim esetleg azzal is kezdhetek valamit, de érdekel milyen szakmák vannak, mit érdemes tanulni, hogy megfizessék rendesen a munkámat és ne haljak éhen?2017. febr. 4. 20:06
1/6 anonim válasza:
Kőműveseket jól megfizetik, a villanyszerelőket is.
Kamionos is bár ezt lehet hogy robotizálni fogják a közeljövőben
2/6 anonim válasza:
Előző jól mondja, sofőrködésre ne nagyon alapozz.
3/6 A kérdező kommentje:
mezőgazdasági technikus? ez magában foglal rengeteg szakmát, állattenyésztés érdekelne leginkább.
2017. febr. 4. 21:13
4/6 anonim válasza:
Mezőgazdaságot szerintem csak akkor érdemes tanulni ha van pénzed beruházni egy vállalkozásba.
Egyébként kicsi a hozzáadott érték és nem fizetik meg a dolgozókat.
Elektrotechnikus is jó lehet...
5/6 anonim válasza:
A kérdés inkább az hogy mi mindenhez lenne kedved?
Mert olyat ne tanulj amit utálsz...!
6/6 A kérdező kommentje:
Sok mindenhez lenne kedvem, de nyilvan olyat akarok csinalni aminek magas a fizetese. Azon is gondolkoztam ledolgozok 1-2 évet csak érettségivel felreteszem a penzt (nem koltok semmire mert szulokkel tudok elni meg) es vallalkozasba kezdek..
2017. febr. 4. 22:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!