Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ha nagyon-nagyon rosszul...

Ha nagyon-nagyon rosszul ment/sikerült a levélírásom németből és esetleg nincs meg a 10%, akkor buktam?

Figyelt kérdés

Mindegyik feladatot megtudtam csinálni, mert könnyű volt és még így is ment, hogy alig tudok németül (ennyit még én is értek hozzá). Viszont levélírásnál mindent rosszul értettem és elrontottam a kis levelet.

A nagy levélnél örülök, ha megvan a 40 szó....

ezek szerint buktam?

2010. máj. 7. 13:55
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
az még lemaradt, hogy a többi feladat biztosan megvan 50%-osan... nem buktathat meg :(((
2010. máj. 7. 13:57
 2/12 anonim ***** válasza:
Mind a négy feladat számít, nem csak a levél. Ha a többi elég jó, akkor biztos, hogy megvan a 10%.
2010. máj. 7. 14:05
 3/12 A kérdező kommentje:

igen azok jók lettek. Talán a szövegértés sikerült gyérül, de ott is igyekeztem, bár a végén csukott szemmel írtam a betűket... nem volt egyszerű.

Azért remélem a női megérzésem nem csal :D

2010. máj. 7. 14:09
 4/12 anonim ***** válasza:

Na és mit szólsz a hallott szövegértés utolsó feladatához?

(Angol szöveg, német szöveg, átúszásos)

2010. máj. 7. 14:14
 5/12 A kérdező kommentje:

az egész németes csoport együtt volt és a tanárral együtt szakadtunk a 3.-on. :D

a legjobb németesek sem tudtak mit írni a pontozott helyekre... csak röhögni tudtak :D

2010. máj. 7. 14:19
 6/12 anonim ***** válasza:
Miért mi volt a szövegértéses feladat? Annyira nehéz volt? :/
2010. máj. 7. 14:31
 7/12 A kérdező kommentje:
hát... tudod aki nem igazán kenni-vágja a németet annak az segít, hogy a kérdésben szinonima szavakkal vagy már majdnem a fél válasz benne van és ez segít a helyes válasz kikeresésében. Nos, nem hogy én nem értettem, de a legjobb németesek is nehéznek tartották... Szóval az szerintem túl sok pontos nem lett, de remélem jó fej lesz a tanárom.. aki különben utál engem :D
2010. máj. 7. 14:42
 8/12 anonim ***** válasza:
Na, a magnós harmadik feladat... odatett neki rendesen... csak nézett nálunk is mindenki, én már kínomban röhögtem. ha magyarul mondják se biztos, hogy sikerült volna kitöltenem :D
2010. máj. 7. 15:17
 9/12 anonim ***** válasza:
Lehet h a tanárod "jófej" lesz, de azt az érettségit tovább kell küldeni más intézménybe, ahol ők is leellenőrzik, csak h mondjam herre hülyeség gondolni :)
2010. máj. 7. 15:24
 10/12 A kérdező kommentje:

ezt mindenki tudja... de ki az aki a több ezer érettségit leellenőrzi újra?

a kérdésem még mindig változatlan: 10%, ha nincs meg levélírásnál, akkor bukás?

2010. máj. 7. 19:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!