Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ciki korán elkezdeni tanulni...

Ciki korán elkezdeni tanulni egyetemen? Van még rajtam kívül más ilyen lökött is?

Figyelt kérdés

Egyetemista vagyok, koliban lakom, korábban albérletben voltam.

Sokat tanulok, korán kezdem,szorgalmi időszakban, elég ideges típus vagyok, én nem tudok és nem is akarok kikészülni vizsgaidőszakban, de a társaim mindig cikiznek, azt mondják, rendes egyetemista nem tanul, csak vizsgák előtt. Jobb volt korábban az albérletben, mert ott nem látott senki, viszont nem akarok kimenni megint albiba, mert így is sokba kerül az egyetem

2017. febr. 3. 20:33
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%
Én is jogot tanulok. Most vizsgaidőszak után már bánom, hogy nem kezdtem el 1 hónappal előtte tanulni. :D
2017. febr. 4. 10:59
 12/27 anonim ***** válasza:
45%
És melyik ez a "kevésbé elismert"?
2017. febr. 4. 11:13
 13/27 A kérdező kommentje:

egyik egyházi, nem akarom pontosan leírni, mert még megismernek

ráadásul nekünk igazán jogászi kapcsolataink sincsenek, tehát önerőből kell érvényesülni

2017. febr. 4. 11:15
 14/27 anonim ***** válasza:
67%

Szóval a Károli.

Én átjelentkeznék máshova a helyedben.

2017. febr. 4. 11:29
 15/27 A kérdező kommentje:
De ha jól tudom pestiről nem lehet pestire menni, max vidékire, én meg vidékről jöttem fel.
2017. febr. 4. 18:03
 16/27 anonim ***** válasza:
És mi bajod a "vidéki" egyetemekkel? A Károlinál mind jobb :D
2017. febr. 4. 20:38
 17/27 anonim ***** válasza:
Ha jól tudom át lehet jelentkezni Pestire is. :)
2017. febr. 4. 20:40
 18/27 A kérdező kommentje:

a debrecenirnél és a győrinél biztosan nem

Pécsről hallottam, hogy ott már aljasságig szivatnak, Miskolcot hol dícsérik, hol szidják, de Miskolcnak meg a populációja nem tetszik.

Szeged talán...

Jó lenne Bp-en dolgozni

2017. febr. 4. 21:20
 19/27 anonim ***** válasza:
A Pázmány esetleg?
2017. febr. 4. 23:41
 20/27 anonim ***** válasza:
Én oda járok. Csak pozitív véleményem van róla. Színvonalas az iskola. :) A Károlit be se jelöltem. (előző voltam)
2017. febr. 4. 23:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!