Miért nem tudok felvenni tantárgyat Neptunban?
Figyelt kérdés
Elvileg aktív a felevem, fizetési elmaradásom sincs és más csoporttársam már a meghirdetés után öt perccel fel tudta venni a tantargyakat. Én egy napja kinlodok vele és amikor ramegyek a második félévre és listázok, azt írja "nincs találat". Miért?? Kérlek segitsetek!!2017. febr. 3. 00:39
1/3 anonim válasza:
Szólnod kell a tanulmányin , nálunk is volt ilyen, akkor nem volt hozzánk rendelve a mintatanterv. Ami alapján ugye a rendszer kiadná a tárgyakat...
2/3 anonim válasza:
Vagy pedig túl sok minden kritériumot beállítottál. Tárgyfelvétel menüpontban csak a félévet állítsd be, oktatókat , napokat, stb ne !
3/3 A kérdező kommentje:
Első válaszoló: igen, ilyesmi volt a gond, az informatikus hibázott.
Második válaszoló: semmi ilyesmit nem csináltam, nem állítottam be csak a legszükségesebbeket.
De szerencsére már megoldódott, köszi!
2017. febr. 14. 20:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!