Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Érdekelne a matek, de hiányozn...

Érdekelne a matek, de hiányoznak az alapok. Meglehet még tanulni?

Figyelt kérdés
Így érettségi után sikerült rájönnöm, hogy utálom a törit és a magyart is. A matekot mindig pihenésképp vettem elő. Viszont nem vagyok jó belőle, ugyanis általánosban soha nem tanultam, így az alapok is hiányoznak. Mennyi idő alatt, és hogyan fejleszthetném a tudásomat? Mivel kezdjem? Vagy hülyeség amit írok, és ha annyira jó lennék matekból még ígyis tudnám?
2010. máj. 7. 09:32
 1/7 anonim ***** válasza:
50%
www.matekerettsegi.hu nézd meg nagyon jó oldal:D
2010. máj. 7. 09:41
 2/7 anonim ***** válasza:
Kezdj el foglalkozni vele, pl egy jó(!) tanárral.. Tölts ki teszteket és meglátod majd hogy megy.. Ha az érdekel és avval szeretsz foglalkozni akkor érdemes jobban utána nézned, de ha általánosban és gimiben a rosszabbak között voltál belőle, akkor szerintem nem érdemes..
2010. máj. 7. 10:20
 3/7 anonim ***** válasza:
32%
Nah,láttam már olyat,aki matekból 2-esre érettségizett,most meg egy nemzetközi vállalat ügyvezető igazgatója,közgazdász. Nem hülyeség belevágni,szarjál azokra,akik szemétkednek veled,hogy ha nem ment,akkor ne vágj bele. Gyakorolj,tanárhoz is járhatnál. Studium Generale kiadványokat vedd meg,sok ismerősömnek segített most érettséginél,akik örültek,ha meglesz a kettes,de jobban sikerült!!!!!!!!!
2010. máj. 7. 11:11
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Egyébként logikával szinte mindent megtudok oldanik még a 17 pontos érettségi feladatokat is. Azért nem tudom a képleteket hozzá mert sose tanultam meg.
2010. máj. 7. 11:13
 5/7 anonim ***** válasza:
Már elnézést, nem szemtelenkedtem. Az igazat írtam. Mert az ritka, hogy vki 2es és pl matek szakra megy. Ez kirívó eset. De erre írtam, hogyha érdekli, akkor érdemes vele foglalkozni. Magamból kiindulva: órákra bejártam de plusz gyakorlás nélkül 4estől rosszabb jegyem soha nem volt matekból. Ha vkinek nincs ehhez érzéke attól ég lehet pl közgazdász az nem pusztán matek.
2010. máj. 7. 11:17
 6/7 anonim ***** válasza:
Am teljesen időben vagy. Attól még hogy érettségiztél még mindig módosíthatsz a lényeg hogy olyannal próbálkozz amit szívesen csinálsz + érdekel.
2010. máj. 7. 11:20
 7/7 A kérdező kommentje:
Nem akarok én matek szakra menni anélkül, hogy nem tudom. Először megtanulom, próbálkozok vele, és ha megy majd akkor lesz valami. Egyébként ez volt a nyelveknél is. Anyám gimi elsőben beiratott angol tanárhoz, hogy ne bukjak meg. Na most a második felsőfokúmra készülök.
2010. máj. 7. 11:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!