Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Szegedi Deák Ferenc Gimnázium?

Szegedi Deák Ferenc Gimnázium?

Figyelt kérdés
7 osztályos vagyok és nagyon tetszik a deák és mindenképp oda szeretnék menni. A félévim nem a legjobb lett de mindenképp fel fogom javítani 4-5 re évégére. Az lenne a kérdésem hogy magyar-angol szakra kb milyen pontszámmal vesznek majd fel ha felvesznek majd? A hozott pontokat hogy számolják ki? Hanyasnak kell lennem angolbol? Mert a tanárunk nagyon kemény és most 3 lettem belölle félévkor. Amugy milyen a suli?hogy vannak a csengetési rendek?mindenki kap saját szekrényt vagy közösek vannak?aki oda jár/t annak milyen véleménye van róla? A válaszokat nagyon várom☺

2017. jan. 31. 20:37
 1/3 anonim válasza:

a pontszámok le lesznek majd írva neked, egyébként nem nehéz bekerülni ha jó vagy. Saját szekrénye van mindenkinek mint az amerikai filmekben ergo tényleg nagyon jó a suli feelingje:D most vagyok 11-es egy rossz szavam sem lehet az iskolára. Minden évben van évkönyv osztályviccekkel stb.. szintén minden évben deák olimpia ahol sportokban, nyelvekben stb-ben lehet versenyezni ez egy külön "szabadnap" nagyon érdekes előadásokkal akik esetleg nem versenyeznének.Gólyahét fenomenális:D van iskolazenekar diákokból és tanárokból is szoktak lenni koncertek. az énektanár europai szinvonalban is elismert zenész így szoktak lenni szintén ilyen lazább napok könnyuzenei koncertekkel. tanárok hatalmas arcok, nagy büfé van ugyan az a cég ami az ujszegedi sporiban stb stb

tényleg csak ajánlani tudom

2017. febr. 16. 22:50
 2/3 A kérdező kommentje:
Megfogadom az ajánlást☺☺
2017. febr. 23. 17:39
 3/3 anonim válasza:

Amiről az előző válaszoló nem írt,az a színházterem aula stb ami királlyá teszi a suli kinézetét:D

Meg a könyvtár,menőn néz ki az is :DD

Viszont 7.30-kor kezd mindenki akinek van első órája:/

Szünetek 10 percesek, van egymas után két 20 perces szünet, 11.55-től és 13.00-tól. Ez a menzások miatt. Ja igen, a menza is hatalmas (nem tudom máshol mekkora de ez szerintem nem rossz) van mikró is

Összességében jó suli:))

2017. febr. 28. 19:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!