Szegedi Deák Ferenc Gimnázium?
a pontszámok le lesznek majd írva neked, egyébként nem nehéz bekerülni ha jó vagy. Saját szekrénye van mindenkinek mint az amerikai filmekben ergo tényleg nagyon jó a suli feelingje:D most vagyok 11-es egy rossz szavam sem lehet az iskolára. Minden évben van évkönyv osztályviccekkel stb.. szintén minden évben deák olimpia ahol sportokban, nyelvekben stb-ben lehet versenyezni ez egy külön "szabadnap" nagyon érdekes előadásokkal akik esetleg nem versenyeznének.Gólyahét fenomenális:D van iskolazenekar diákokból és tanárokból is szoktak lenni koncertek. az énektanár europai szinvonalban is elismert zenész így szoktak lenni szintén ilyen lazább napok könnyuzenei koncertekkel. tanárok hatalmas arcok, nagy büfé van ugyan az a cég ami az ujszegedi sporiban stb stb
tényleg csak ajánlani tudom
Amiről az előző válaszoló nem írt,az a színházterem aula stb ami királlyá teszi a suli kinézetét:D
Meg a könyvtár,menőn néz ki az is :DD
Viszont 7.30-kor kezd mindenki akinek van első órája:/
Szünetek 10 percesek, van egymas után két 20 perces szünet, 11.55-től és 13.00-tól. Ez a menzások miatt. Ja igen, a menza is hatalmas (nem tudom máshol mekkora de ez szerintem nem rossz) van mikró is
Összességében jó suli:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!