Igaz lenne, amit hallottam a 2011-es érettségiről?
Figyelt kérdés
Azt mondta az egyik tanárom, hogy javító vizsgát csak októberben lehet majd tenni, tavasszal nem, mert változik az érettségi rendszer (???). Utánanéztem, semmi ilyesmiről nem olvasok. Ti mit tudtok erről?2010. máj. 6. 19:34
1/2 anonim 

válasza:

az én ofőm azt modta, hogy tegyem le a jogsit, mert plusz felvételi pontot ér, megnéztem és nem, csomóan hülyének néztek:)
szerintem a te tanárod is hülyeséget mondott, azt hangzavar kísérte vilna, ha módosítják a rendszert.
2/2 A kérdező kommentje:
az biztos, hogy módosítják! az egy kötelező természettudományos tárgyat leszámítva, amit már régóta tudok, olyat olvastam, hogy emelt szintért jövőre több pontot fogunk kapni, hogy ezzel bátorítsák a tanulókat, hogy emeltet tegyenek. de szerintem is hülyeséget mondott. mindig megrémiszt valaki valami baromsággal!
2010. máj. 9. 10:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!