77 ponttal még lehet esélyem a győri Jedlikbe való bejutáshoz?
Figyelt kérdés
2017. jan. 25. 10:17
1/4 A kérdező kommentje:
Ha megkapnám az 5pontot szóbelire akkor lenne ennyi..
2017. jan. 25. 10:20
2/4 anonim válasza:
5 pontot biztos nem kapsz, hacsak nem vagy mocskosul lehengerlő. Igen, van esélyed kivéve ha csak 1 szakot jelöltél és a a gépész. Kivéve ha mindenki hasonló pontszámot ér el.
3/4 anonim válasza:
Szóbelire szerintem sem valószínű, hogy az 5 pontot megkapod. Tesóm 3 éve 4 pontot kapott rá, pedig matematika, fizika versenyeken indult rendszeresen és az országosba mindig bejutott, mellette még voltak szorobán versenyek, ahol országosan többször is bent volt az első háromban.
Neki 83 volt akkor összesen és a másodiknak megjelölt szakra jutott be, igaz ott a legjobbak között. Az elsőnek megjelöltről éppen lecsúszott. Az első válaszolónak igaza van, mindig függ attól is, hogy milyen eredmények lettek a többieknek. Lehet, hogy idén elég lesz az is, ami neked van.
Honnan tudod az eredményt? Én ma érdeklődtem a Jedliknél és azt mondták, még nem javították ki mindet és meg sem keresték az enyémet.
4/4 anonim válasza:
Én 61 ponttal és kb 4 szóbeli pontal bekerültem az első megjelölt helyre persze az átlagom a 8általánosban 4,8 volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!