Szóbeli felvételije mindenkinek lesz?
Most vagyunk 8.asok, én egy általános iskola & gimnáziumba járok, egy barátom is ide szeretne jönni gimire (én is maradok, de már biztos, hogy felvesznek, mert csak ezt jelöltem stb.). A felvételit mindenki megírta már és majd ugye lesz a szóbeli is. Azt nem tudom, ha neki az írásbelije nem lett túl jó, illetve jegyei átlaga /asszem / 3,2 behívják-e szóbelire, vagy csk a másik gimibe.
Köszönöm a válaszokat!
Alapból nem minden iskolában van szóbeli, de ahol van szóbeli felvételi, ott többségében ponthatárhoz kötik.
Az, hogy egy 3,2-es tanuló gimnáziumba menjen... Mit ne mondjak, nem oda való. Ha felveszik csak az iskolát minősíti.
Egyébként egyáltalán nem biztos, hogy felvesznek. Ha csak azt jelölted sem. Ez csak arra garancia, hogyha nem vesznek fel, akkor maximum olyan helyre mehetsz, ahol marad hely vagy "gyűjtőbe".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!