Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Puskáztatok érettségin? Ha...

Puskáztatok érettségin? Ha igen hogyan?

Figyelt kérdés
2010. máj. 6. 12:43
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
89%
én jövőre érettségizem,de biztos h nem fogok puskázni,mert 4 év anyagot esélytelen mind felírni meg akkor már úgyis mind1.am meg lehet használni atlaszt,függvénytáblát így meg gond nem lehet :)
2010. máj. 6. 13:20
 12/21 anonim ***** válasza:
82%
igen, felírtam az agyamba :)
2010. máj. 6. 13:24
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
felénk az angolon voltak akik nézegették az előttük ülőjét. De én nemakartam balhét(A) :D
2010. máj. 6. 14:05
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
és te?
2010. máj. 6. 15:52
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

én nem, de aki okos mellett ült, az lenézte a válaszokat

ja meg töriből csináltak puskát egy vagy kettő tételből

de nem éri meg, ha egy szemét tanár jön be felügyelőnek, akkor megszívod

2010. máj. 6. 15:52
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

en nem, de nem is ertem, hogy erettsegire milyen puskat irhat az ember.

a teremben egy paran puskaztak, de ugy, hogy en is eszrevettem, de a felugyelo tanar megsem szolt(lehetetlen volt nem latni...). nehanyan meg mutotagattak a dolgozataikat a mogottuk ulonek, ok is megusztak.

2010. máj. 6. 16:26
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

nem vagyok jó tanuló, de akkor sem puskáznék, ha kényszerítenének rá... engem az ilyen nem visz előre, inkább sokáig bűntudatom van és igazságtalannak gondolom, a többiek mellett, akik tanulva jöttek jó érettségit írni, és nem csalva...

Aki puskázik, az nem lehet magára büszke, akárhányas érettségit fog majd a kezébe...

2010. máj. 6. 18:29
 18/21 A kérdező kommentje:
lehetett egymás mellett ülni? :-D én nem, és rohadtul idegesít az aki csalt, mert igazságtalan
2010. máj. 6. 19:16
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Három éve érettségiztem, de eszembe sem jutott puskázni. És nem csak érettségin. Soha. Magát csapja be vele az ember. Inkább vállalom az egyest, érettségin meg nem igaz, hogy nem tud valaki puska nélkül összehozni egy kettest.

Nálam rosszabb matekos kevés van szerintem, egy kettes mégis lett. Hál Istennek.

Én büszke vagyok arra, hogy nem lett hármasom, és csak a matek kettesem lett, ezen kívül 4-5 jegyeim voltak, és 6 tárgyból érettségiztem ( magyar, matek, töri, angol, ének, francia). Puskázás nélkül, becsületes munkával szereztem meg a bizonyítványomat, amit büszkén őrzök a fiókomban.

2010. máj. 6. 19:59
 20/21 EmilyRose válasza:
100%
Persze. Sőt, mindenki puskázhatott ,aki érettségizett matekból és töriből. Miért? Egyszerű. Négyjegyű függvénytáblázat és középiskolai töri atlasz. Nem kellett beleírni semmit, mert benne volt minden szükséges adat. A töri nagyon könnyű volt a kronológia és a térképek használatával :) . Nem kell puskát csinálni, elég csak a hivatalosakat használni :D
2010. máj. 7. 12:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!