Lehet csak 1 tantárgyból újra érettségizni vagy mindből kell?
A helyzet az hogy estin tanultam munka mellett. Ennek az eredménye az lett hogy a magyart, irodalmat hanyagoltam (bioszból is épp hogy kettes lettem) viszont a magyar irodalomból meg is buktam... Pót érettségizni sajnos nem tudtam. Az lenne a kérdés, hogy ha idén érettségizni szeretnék, akkor MINDEN tantárgyból újra kell, vagy elég csak abból ami nem sikerült? Előre is köszi
Tovább tanulás miatt szükségem van az érettségire, ezek a tantárgyak nem fontosak hozzá, gondoltam összejön belőlük a kettes... becummantottam.
Csak ami nem sikerult abbol kell.
De tehetsz javito erettsegit is , de az koltseges dolog...
Mit értesz pót érettségi alatt?
Egyébként elég abból, mai nem sikerült.
Ha csak a magyarból buktál, akkor van a fiókodban egy törzslapkivonat, amelyen rajta van a másik négy tantárgy érvényes érdemjegye. Ezt kell leadni a jelentkezéseddel együtt. A határidő február 15. Ha az eredeti érettségid ingyenes volt, és most akarsz először javítani magyarból, akkor most még ez is ingyenes lesz, de a második javításért már fizetni kell. A jelentkezési lapra a magyarhoz azt kell beírni, hogy javító, a többi tárgyból nem kell érettségizni. A magyarban nyelvtan és irodalom egyben van.
Pótérettségi nem létezik, javítóérettségit kell tenned a rendes érettségi vizsgaidőszakban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!