Valami nem stimmel a "krediteimmel" mert mindent teljesítek elvileg, és nem jön ki a 180. Az, hogy lehet?
Kicsit belezavarodtam...
Köszi előre is!
vagy a záróvizsgát nem számítottam bele...? Annak mennyi az értéke?
Köszi előre is!
A mintatantervet nézd végig, azzal hasonlítsd össze, mit végeztél el! A szakodhoz tartozó tantervben fel van sorolva az összes tárgy, kreditértékkel, és a végén ki kell jönnie a 180-nak! A megfelelő mennyiségű szabadon választott tárgyad is elvégezted? Illetve a szakdolgozatodért járó krediteket is hozzászámoltad? (Nálunk pl. a szakdolgozatot, mint tárgyat nem kell felvenni a neptunban, az ahhoz tartozó krediteket automatikusan adják hozzánk.)
Mivel a záróvizsgára menetel előfeltétele az abszolvált státusz, a zv biztosan nem ér kreditet.
Igen basszus, de hülye vagyok, a szakdolgozatért járó kreditekre gondoltam, bocsi! :)
Mindig a mintatanterv kötelező tárgyait vettem fel, illetve úgy tudom, hogy 10 kreditnek kell összegyűlnie a szabadon választott tárgyakból.
Igen, a szakdolgozatot nekünk sem kell felvenni.
Köszönöm a segítséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!