Hol találom a mai töri érettségi kérdéseit és megoldásait?
Figyelt kérdés
2010. máj. 5. 21:29
1/7 anonim válasza:
holnap az okm.gov.hu-n hivatalosan
addig meg [link]
bár van benne egy-két hülyeség, pl a gőz mint energiahordozó. Ami fizikai értelemben helyes is lehet, de emberi nyelvben nem :)
2/7 anonim válasza:
Szerintem is vannak benne pontatlanságok!
4/7 anonim válasza:
OFF: nem energia hordozó hanem energia forrás. a gépeket gőz hajtotta azért is gőzmozdony meg gőzhajó... az igaz hogy a szenet bányászták akkor a legjobban de nem az működtette a gépeket, de ha azt nézzük akkor a SZÉN fűtötte fel a VIZet és úgy lett a GŐZ. Majd holnap kiderült, hogy melyik a három közül.
5/7 anonim válasza:
off: ezt most talaltam: "az első ipari forradalom energiaforrása a szén [gőz] volt"
szoval szerintem mindketto elfogadhato
6/7 anonim válasza:
Én a gőzt írtam :-DD
De olyan hülyén nézett ki az a hárombetűs válasz azon a hosszú pontozott vonalon :-DD
Dehát rögtön ez ugrott be(gőzhajó,gőzgép,gőzmozdony).
Nem szoktak kekeckedni,elfogják szerintem fogadni.
OFF: és melyik alkotmányt részletezi átfogóbban a törvényeket? Utolsó feladat volt...1949 vagy 1989?
7/7 anonim válasza:
en 89est irtam, es a megoldokulcsban is az szerepel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!