Szerintetek eleget tanultam a felvetelire? Tobbi lent
Most már ne stresszelj, inkább pihenj.:) Holnap reggel felesleges gyakorolni, eddig is eleget csináltál.
Igaz én 5 éve írtam. Nagyon rossz lett,de azóta elvégeztem egy gimnáziumot és egyetemre járok.
én is pont 5 éve felvételiztem, akkor még volt tehetséggondozó meg sima felvételi
mivel reál osztályba mentem tovább így sima magyart meg tehetséggondozó matekot írtam, és elég csapnivalók lettek , viszont én alig csináltam meg 1-et 2-őt
szerintem nekem is sokkal jobb lett volna ha többet csinálok,+ a magyar előtt én olyan ideges voltam, hogy semmit sem aludtam, valószínű ezért is lett olyan amilyen
de ígyis felvettek olyan középmezőnybe az adott tagozatra egy jó gimibe, és azóta én is elkezdtem az egyetemet(megjegyzem 490+ felvételi pontszámmal)
tehát a lényeg az, hogy 1. mostmár pihenj előtte, bőven eleget készültél, 2. próbálj meg nem idegeskedni, 3. messze nem ezen múlik az élet, ha nem is sikerülne jól akkor is még bármi lehet belőled később :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!